Her skal du købe baby- og børnetøj i Hillerød

20 dec

Her skal du købe baby- og børnetøj i Hillerød

I Hillerød ligger der mange gode butikker til småbørn. Blandt andet BabySam i Hillerød Slotsarkaderne

Når de små størrelser skal klædes godt på til sjov og leg i hverdagen, skal det helst være nemt og bekvemt at finde det gode baby- og børnetøj. Der er selvfølgelig masser af gode muligheder på nettet, men ofte kan det være rart at komme ud at se, mærke og prøve tøjet i fællesskab.

I Danmark er der masser af gode baby- og børnetøjsbutikker, og de store kæder har spredt deres afdelinger godt ud, så du har et stort udvalg, uanset hvilken by du bor i. Her vil jeg fokuserer på Hillerød, der som en af de bedste shoppingbyer i Nordsjælland, naturligvis har masser af gode børnetøjsforretninger. Jeg har samlet en håndfuld af dem, så du har et godt overblik, inden du skal ud og shoppe.

1. BabySam

BabySam har ligget i Hillerød i mange år og tilbyder et af de største varesortimentet til babyer og børn i alderen 0-6 år. Her finder du alverdens babyudstyr, tøj, legetøj, møbler, autostole, klapvogne og barnevogne fra nogle af de mest populære mærker i verden. Du finder BabySam i Hillerød inde i shoppingcentret SlotsArkaderne.

2. ØnskeBørn

ØnskeBørn har mottoet “råd til småfolk”, og det kommer tydeligt til udtryk igennem deres priser. I baby- og børnebutikken i Hillerød finder du nemlig et bredt udvalg af børnetøj, babytøj og alt det udstyr man kunne have brug for til at gøre børnenes opvækst både lettere og bedre. Det hele til fornuftig priser. Har du fundet varen billigere et andet, tilbyder ØnskeBørn også prismatch på en stor del af sortimentet. Du finder butikken på Slangerupgade i Hillerød.

3. Mødrehjælpens Børnebutik

Vil du støtte et godt formål og samtidig gøre en utroligt god handel? Det er svært at sige nej til. Den herlige kombination finder du i Mødrehjælpens Børnebutik, der sælger brugt, velholdt børnetøj, legetøj og babyudstyr til aldersgruppen 0-10 år.

Sortimentet er baseret på donationer fra lokale borgere i Hillerød og hele overskuddet går til lokalforeningens aktiviteter for børnefamilier, gravide og forældre i Hillerød. Du finder butikken på Torvet 7 i Hillerød. P.S. der er blevet indrettet med både amme- og pusleplads i butikken, hvis det skulle blive nødvendigt.

4. Name It

Name It er en modetøjsbutik, som dækker behovet for flot og stilrent tøj til både de mindre og større børn. Butikken har forskellige kollektioner i størrelser fra 0-16 år til både drenge og piger. dvs. størrelse 40-176. Udgangspunktet for Name Its tøj er kvalitet og økologi, så tøjet holder længe og passer på dine børns ve og vel. Du finder butikken Name It ud til gågaden i Hillerød.