Beskyt familien med en privatalarm

13 feb

Beskyt familien med en privatalarm

Det kommer måske bag på mange, men fuldbyrdet indbrud eller forsøg på indbur sker flere gange om dagen i lille Danmark. Bliver der begået indbrud i ens hjem, kan det blive en rigtig dyr omgang – økonomisk og personligt. Vil man mindske risikoen for indbrud i hjemme, kan det derfor være en fornuftig idé at investere i en privatalarm.

Stigning i antallet af indbrud

burglar-157142_640

 

Danmark er på nuværende tidspunkt et af de lande, hvor der bliver begået allerflest
indbrud pr. indbygger. Det viser sig, at der er 2012 var

omkring 45.000 indbrud i danske hjem, hvilket svarer til en indbrudsrate på 1,8 % – eller fem indbrud i timen døgnet rundt. Det lyder helt ekstremt, men det er det rent faktisk også. Danskerne stoler generelt på deres medmennesker, hvilket er en rigtig god egenskab, men i nogle tilfælde, kan det være nødvendigt at tage en række nødvendige forholdsregler for at undgå at svage sjæle får adgang til hjemmet.

Hvis flere danskere installerede privatalarmer, ville man garanteret også se et fald i antallet af indbrud. Det handler nemlig i høj grad om indbrudstyvenes risikovillighed. Desto sikrere dit hjem er, desto mere usikkert er det for indbrudstyven.

Privatalarm med eller uden abonnement

Privatalarmen fås både med og uden abonnement. Privatalarmer uden abonnement betyder, at man ingen udgifter har til hverken alarmselskab eller vagtselskab. En sådan alarm er i stedet udstyret med et GSM kort, som er i stand til at sende dig eller en anden person en SMS, hvis privatalarm går igang. Dette er selvfølgelig den billigste løsning, da du kun betaler for installeringen af privatalarmen og i nogle tilfælde et mindre månedligt beløb for GSM kortet. Du skal derimod være opmærksom på, at du selv skal være i stand til at takle eventuelle indbrudstyve og de skader, som de har gjort på hjemmet.

Hvis du ikke føler dig tryg ved selv at skulle håndtere indbrudstyvene, bør du i stedet investere i en privatalarm med abonnement. Ved en sådan privatalarm bliver der sendt professionelle vagtfolk til hjemmet i tilfælde af indbrud. Vagtfolkene afsikrer desuden også huset efter indbrud.

Det er vigtigt at overveje hvilken løsning der passer bedst til din families behov.

Hvad koster en privatalarm?

Prisen på en privatalarm vil typisk variere alt afhængig af, om du vil have den med eller uden abonnement. Desuden kan man i nogle tilfælde vælge ekstraudstyr, hvilket selvfølgelig også vil have en indvirkning på prisen.

På siden Ekspertvalg.dk, kan du indhente op til 4 uforpligtende tilbud på privatalarmer med eller uden abonnement.